Ruben Boutens

Once something is a passion, the motivation is there...

Actie Spieren voor Spieren

logo spieren voor spieren

Mijn motivatie: Ik wil graag mijn eigen spieren inzetten om geld op te halen voor kinderen voor wie sporten minder vanzelfsprekend is!

Mijn actie: Op zaterdag 29 mei zal ik in 24 uur tijd proberen om zoveel mogelijk kroontjes te veroveren op Strava segmenten door te hardlopen op verschillende plaatsen door heel Nederland. Je kan een bedrag doneren per kroontje, bijvoorbeeld €0,25 of €1,00 per kroontje dat ik op die dag verover, eventueel met een maximum bedrag. Uiteraard kan je ook een vaste bijdrage doen! Mijn doel is om minimaal 40 kroontjes te veroveren.

Over Strava: Strava is een app voor sporters die veel gebruikt wordt door hardlopers en fietsers die sporten met GPS tracking. Strava geeft de mogelijkheid om de strijd aan te gaan met andere sporters door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op een segment. Een segment is een bepaalde route die kan variëren van een honderd meter sprint tot langere stukken van tientallen kilometers. De snelste man en vrouw op een segment bezitten het zogenaamde kroontje van dat segment. Tijdens mijn actie zal ik lopen op bestaande segmenten door heel Nederland waar al minimaal 10 andere tijden zijn neergezet voor 29 mei. Via deze link is mijn Strava profiel te volgen: https://www.strava.com/athletes/73319249. Ik zal gedurende de dag mijn activiteiten in verschillende delen uploaden.

Mijn eigen bijdrage: Ik zal zelf €5 per kroontje doneren aan Spieren voor Spieren met een minimum bedrag van €100.

Mijn plan van aanpak: Door middel van ruim 1250 hardloopkilometers dit jaar sta ik fysiek goed voorbereid aan de start van deze challenge. Ik zal rond middernacht starten en op zoveel mogelijk verschillende plaatsen gaan hardlopen, waarbij ik vooral segmenten van tussen de 1 en 2 kilometer per keer zal lopen. Tussendoor probeer ik goed te rusten, eten en drinken om op die manier genoeg energie over te houden om 24 uur lang snelle tijden te blijven lopen. Ik word zaterdag ondersteund door Van der Valk Hotel Zaltbommel - A2 waar ik tussendoor kan uitrusten en wat nieuwe energie kan tanken!

Hoe kan je meedoen: Wil je meedoen, laat het me dan weten door voor 29 mei een reactie achter te laten op mijn Spieren voor Spieren actiepagina met het bedrag per kroontje (en eventueel een maximum bedrag) dat jij wil bijdragen. Uiteraard kan je mij ook een persoonlijk berichtje sturen via WhatsApp, Facebook, Instagram of email. Ik zal je op 30 mei op de hoogte brengen van het resultaat met het verzoek om de donatie te maken via de Spieren voor Spieren actiepagina. Uiteraard kan je vanaf nu ook al een vast bedrag doneren via mijn Spieren voor Spieren actiepagina indien dat jouw voorkeur heeft.

Tijdens de dag zal ik op mijn Facebook en Instagram account ook video updates posten, dus houd die in de gaten!

Heel erg bedankt voor je bijdrage!

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door:Logo Zaltbommel FC 2


Talent-Factory-Logo-RGB